Over

In de praktijk werk ik met energie. In jouw lijf stroomt namelijk levensenergie (Qi) door allerlei energiebanen (meridianen). Klachten ontstaan wanneer die energie langdurig en/of hevig uit balans is.

Bij Spirit Path worden jouw klachten daarom altijd bekeken vanuit de holistische visie dat lichaam, ziel en geest een spiegel tonen van jouw huidige staat van zijn. Een blessure in de schouder kan ontstaan door overbelasting of juist door een disbalans van de dikke darm of galblaas meridiaan. 

Wat het kip of het ei ook is, uiteindelijk gaat het mij erom dat jouw klachten verdwijnen, zodat je verder kan met hetgeen waartoe jij hier bent – het realiseren van jouw Ziel op aarde.

Over

Laat je prikken door Karen, ze zorgt goed voor je op de bank. Ze kiest zorgvuldig wat je nodig hebt, zodat jij je veilig voelt. Haar behandeling slaat aan. En het is nog een leuk en lief mens ook. Kortom: Spirit Path is the-way-to-go.
Sandra

Lingdào

Spirit Path verwijst naar acupunctuurpunt Lingdào op de Hart meridiaan. Volgens de oude geneesteksten zet je iemand op het ‘Pad van zijn Ziel’ als je dit punt prikt.

Door onder deze naam te werken geeft Spirit Path mijn visie op acupunctuur weer: door middel van handen, intuïtie en naalden, mensen ondersteunen op de weg van hun Ziel.

Ik geloof dat deze ondersteuning nodig is, omdat ik ook geloof én leerde, dat alles energie is. En energie is continu in beweging en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dus als je niet doet waar jouw energie van gaat stromen zal je systeem het via allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten kenbaar maken. En daar mag ieder mens best wat ondersteuning bij ontvangen.

Bij Karen voel ik me in veilige en kundige handen. Ik ben bij haar gekomen met verschillende vraagstukken. Ze bekijkt en bevraagt dezen in het totaal en stemt de huidige behoefte af, waarbij ze het grotere plaatje heel duidelijk weet te beschrijven en je daardoor ook echt onderdeel laat zijn van het proces. Doordat ze haar kennis zo duidelijk en warm over kan brengen werk je daardoor echt samen met Karen aan je herstel, groei en potentie, wat je kracht geeft. De effecten van de behandelingen zijn enorm en heel bijzonder, ik zal een ieder aanraden om met haar deze reis voor zichzelf aan te gaan.
Jessica

De behandelaar

In 2011 afgestudeerd als socioloog en mediawetenschapper. Jarenlang werkzaam in de communicatie, maar na een flinke omweg terug op mijn Spirit Path – dat van ‘wat ik vroeger wilde worden’ – dokter, genezer, heler. Want van jongs af aan ben ik gegrepen door mensen, kruiden, en de kunde van het genezen. 

De afgelopen jaren volgde ik allerlei studies, cursussen en therapieën om mijn eigen Pad te voeden met de nodige kennis, inzichten en vaardigheden.

Sinds 2002 ben ik begonnen met het bestuderen van de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. De holistische filosofie en op energie gebaseerde benadering maakte dat ik verslingerd raakte aan de TCG. Dit resulteerde onlangs (2022) in het cum laude behalen van mijn diploma Acupunctuur aan de TCMA.

Omdat de praktijk verbonden is aan de NVA ben ik verplicht mij aldoor bij te scholen zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe toepassingen, puntcombinaties en tools om jou het beste te helpen. #vindikleuk