In order to heal
you need to feel

Spirit Path is een praktijk voor acupunctuur, coaching en lichaamswerk. Op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde benader ik jouw klachten en mens-zijn op vijf lagen: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch.

Middels dialoog, de Vijf Elementenleer en het prikken van acupuntuurpunten streven we samen naar homeostase – het bereiken van evenwicht. 

Bij Spirit Path doe je zelf actief mee aan jouw herstel. Dit vanuit de gedachtegoed dat ieder mens zijn eigen beste medicijn is, want in in order to heal you need to feel.

Methods

Acupuncture

Creëren van balans door het prikken van acupunctuurpunten op diverse meridianen. Iedere behandeling is de uitkomst van diagnostiek gebaseerd op een eeuwenoude medische leer.

Bodywork

Lichaamswerk staat voor het gebruik van allerlei technieken met het lichaam om klachten van de geest op te lossen. Op de bank maak ik gebruik van ademwerk en intuïtief bewegen om jouw lijf te helen.

5 Elementen

In de praktijk begeleid ik mensen door de achterliggende behoefte van de klacht bloot te leggen. Middels dialoog en kennis van de Vijf Elementenleer, krijgt men inzicht hoe dit principe kan helpen bij de balans tussen actie en rust.

Ceremonies

In maart 2024 start de reeks 'De Alchemie van jouw Natuur' - seizoensgebonden ceremonies vol Chinese geneeskunst, yin yoga en emotioneel bevrijdende oefeningen. Centraal staan de Vijf Elementen en het leven van jouw Legende (ziel).​

Met veel liefde en geduld heeft Karen naar me geluisterd tijdens m'n eerste sessie bij haar. Ik voelde me gelijk vertrouwd en veilig bij haar en kon me daardoor overgeven aan het proces dat zij met haar kundigheid aanprikte. Wat een enorm waardevolle sessie!
Annelies

Want to book a treatment?

Twijfels of benieuwd naar wat acupunctuur voor jou kan betekenen? Bel me vrijblijvend.

Meteen een afspraak maken? Klik onderaan op de knop.

Spirit Path zit op het binnenhof van circulair gebouwde broedplaats het
Hof van Cartesius.

Er is gratis parkeergelegenheid vanaf 11:00 uur en station Utrecht Zuilen ligt op 5 minuten loopafstand. 

Jouw elementenalchemie?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang

10% korting

op de ceremonies van de Alchemie van jouw Natuur