Ceremonies

Start in maart 2024 met De Alchemie van jouw Natuur, een ceremoniële elementenreeks die een jaar duurt. In een intieme kring van 10 deelnemers verkennen we de Vijf Elementen (seizoenen), leren we de signalen van het lichaam (meridianen) lezen en oplossen. Dit doen we zoals men vroeger samenkwam: in een cirkel in de natuur.

De ceremoniële setting omvat Traditioneel Chinese Geneeskunde workshops (geest), Yin Yogalessen (lichaam) en emotioneel bevrijdende oefeningen (hart). Zowel individueel als gezamenlijk ga je aan de slag, waarbij je holistische tools krijgt om de signalen van jouw Natuur te begrijpen. Het ultieme doel is om authentieker te leven, in harmonie met de Vijf Elementen en jouw Legende (ziel).

Ceremonies

Bij Karen voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze is een zacht invoelend persoon die rigoureus recht naar de kern gaat met grote helende capaciteit. Haar acupunctuur sessies waren voor mij boven verwachting. Ik kan iedereen die last heeft van mentale, fysieke of energetische klachten een sessie bij haar aanraden!
Bram

One-size vs. Natuur

Voel je je gevangen in een one-size-fits-all leven? Merk je dat het tempo van de samenleving je overweldigt?

Stop met twijfelen en aan jezelf sleutelen. Ontdek eeuwenoude kennis, leer de signalen van je Natuur kennen voor meer zelfvertrouwen en sluit je aan bij gelijkgestemden. Doe de Elementenalchemie test en ontdek De Alchemie van jouw Natuur.

Doe hier de Elementenalchemie test.

Karens toewijding aan mij was en is werkelijk inspirerend. Haar toewijding om kennis, liefde en de wijsheid van de oude Chinese geneeskunde in haar werk te verweven is lovenswaardig. Haar diepe begrip van deze praktijken komt tot uiting in de zorg die zij aan anderen en mij biedt.
Wieneke

Ceremonieschema

Ontdek de cyclus van de Vijf Elementen in deze ceremoniereeks. Elke ceremonie, gebaseerd op Yin en Yang meridianen en organen, begint in de Lente met Hout, gevolgd door Vuur, Aarde, Metaal en Water.

De ceremonies zijn flexibel: neem deel aan één of alle ceremonies (ik raad je aan in ieder geval deel te nemen aan de 2 elementen waar je laag op scoort). 

Hout Ceremonie: 17 maart
Vuur Ceremonie: 09 juni
Aarde Ceremonie: 08 september
Metaal Ceremonie: 17 november
Water Ceremonie: 05 januari

Welk Element roept jou?

Karen weet goed wat ze doet, en stemt haar kennis en kunde af op jouw persoonlijke verhaal en op de signalen van jouw lichaam. Ik vind haar interdisciplinaire aanpak ook heel fijn, en de ruimte die ze gebruikt voelt heel warm en verwelkomend.
Kleri

Praktische Informatie

Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar per ceremonie, waardoor we intimiteit en persoonlijke aandacht kunnen waarborgen. Elke ceremonie volgt dezelfde opzet, met korte pauzes tussen de programma onderdelen. Drankjes, snacks, syllabus en yogamaterialen zijn inbegrepen in de prijs.

Bij interesse in De Alchemie van jouw Natuur heb je twee opties:

Optie 1
Eén Elementceremonie voor €222 

Optie 2
Vijf Elementenceremonies voor €1.010 

Beide opties hebben annuleringsvoorwaarden en tarieven zijn exclusief btw.

Klinkt dit als jouw kans? Meld je aan per mail. Heb je vragen? Stuur ook een mail naar info@spiritpath.nl.

Bij Karen ben je echt in goede handen. Heb hele mooie sessies gehad, veel geleerd, mooie gesprekken gevoerd. Kwam altijd de sessies uit met zoveel balans en rust. 100% een van de fijnste plekken om te zijn.
Marije

Ceremonie Inhoud

Ontdek de diepten van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) gedurende 5 zondagen! Leer de basis van TCM met focus op de Vijf Elemententheorie. Begrijp Yin en Yang, lichamelijke vloeistoffen, organen, en meridianen. Ontdek acupunctuurpunten en ontvang voedingstips.

De middag gaat verder met een aangepaste Yin Yoga les, in harmonie met de Vijf Elementen. Voel hoe deze yoga je Natuur herstelt en in balans brengt. Sluit af met emotioneel bevrijdende oefeningen die de specifieke emoties van elk Element verkennen, en versterk zo je zelfkennis en connectie met anderen.

Bij De Alchemie van jouw Natuur is nieuwsgierigheid naar alternatieve geneeswijzen, verlangen naar beweging, de behoefte aan sociaal contact, en toewijding aan je eigen Legende essentieel.

Maak nu de Elementenalchemie test en meld je aan!

Jouw elementenalchemie?

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang

10% korting

op de ceremonies van de Alchemie van jouw Natuur