Achtergrond

Na jarenlang werkzaam te zijn in de communicatie en het onderwijs, werd ik door een fikse burn-out en depressie, teruggeblazen op mijn Spirit Path – dat van ‘wat ik vroeger wilde worden’.

Van jongs af aan ben ik gegrepen door mensen, kruiden, en de kunde van het genezen en verbeteren. Iemand die heelt, ondersteunt en iemands ruimte anders inricht. Zodat het hele leven een betere plek wordt.

De afgelopen jaren volgde ik allerlei studies, cursussen en therapieën om mijn eigen Pad te voeden met de nodige kennis, inzichten en vaardigheden.

Opleidingen

TCMA – Medische Basiskennis (2018)

TCMA – Acupunctuur cum laude (2019)

Arhanta – Yin Yoga Teacher (2023)

School for Womanhood – Femine Embodiement (2024)

Notitie: Als geregistreerd acupuncturist ben ik verplicht om up to date te blijven middels jaarlijkse bij- en nascholingen. Deze benoem ik echter niet apart onder opleidingen.

Over

Laat je prikken door Karen, ze zorgt goed voor je op de bank. Ze kiest zorgvuldig wat je nodig hebt, zodat jij je veilig voelt. Haar behandeling slaat aan. En het is nog een leuk en lief mens ook. Kortom: Spirit Path is the-way-to-go.
Sandra

Lingdào

Spirit Path verwijst naar acupunctuurpunt Lingdào op de Hart meridiaan. Volgens de oude geneesteksten zet je iemand op het ‘Pad van zijn Ziel’ als je dit punt prikt.

Door onder deze naam te werken geeft Spirit Path mijn visie op acupunctuur weer: door middel van handen, intuïtie en naalden, mensen ondersteunen op de weg van hun Ziel.

Ik geloof dat deze ondersteuning nodig is, omdat ik ook geloof én leerde, dat alles energie is. En energie is continu in beweging en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Dus als je niet doet waar jouw energie van gaat stromen zal je systeem het via allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten kenbaar maken. En daar mag ieder mens best wat ondersteuning bij ontvangen.

Bij Karen voel ik me in veilige en kundige handen. Ik ben bij haar gekomen met verschillende vraagstukken. Ze bekijkt en bevraagt dezen in het totaal en stemt de huidige behoefte af, waarbij ze het grotere plaatje heel duidelijk weet te beschrijven en je daardoor ook echt onderdeel laat zijn van het proces. Doordat ze haar kennis zo duidelijk en warm over kan brengen werk je daardoor echt samen met Karen aan je herstel, groei en potentie, wat je kracht geeft. De effecten van de behandelingen zijn enorm en heel bijzonder, ik zal een ieder aanraden om met haar deze reis voor zichzelf aan te gaan.
Jessica

Holistisch mensbeeld

In de praktijk werk ik met energie. Energie in de ruimte en in je lijf. In jouw lijf stroomt namelijk levensenergie (Qi) door allerlei energiebanen (meridianen). Klachten ontstaan wanneer die energie langdurig en/of hevig uit balans is.

Bij Spirit Path worden jouw klachten daarom altijd bekeken vanuit de holistische visie dat lichaam, ziel en geest een spiegel tonen van jouw huidige staat van zijn. 

Dit betekent dat ik samen met jou ook kijk naar de oorzaak achter de klacht. Zodat niet alleen jouw klachten maar ook de veroorzaker wordt gebalanceerd.